(video) Pe eBay au apărut în vânzare, de cel puţin 5 ori mai scumpe, ATV-uri pentru copii Tesla Cyberquad nou lansate

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Tesla și-a anunțat în urmă cu aproximativ 10 zile un nou produs în magazinul său online de firmă. Este vorba despre un ATV electric numit Cyberquad şi dedicat pentru copiii cu vârsta minimă de 8 ani.

La momentul actual stocul este complet epuizat, însă pe platforma online eBay au apărut deja zeci de oferte de cumpărare a noului Cyberquad for Kids. Prețurile ajung chiar până la 17.000 de dolari, adică de aproape zece ori mai scump decât prețul anunțat de producător – 1.900 de dolari.

FOTO: carscoops.com

Cyberquad a fost creat pe baza conceptului cu același nume din 2019, care a fost arătat în timpul prezentării prototipului lui Tesla Cybertruck în dimensiuni normale, pentru maturi, cu design unghiular inspirat de la pickup, despre care nu se ştie deocamdată nimic dacă va apărea sau nu în serie.

Varianta pentru copii poate parcurge până la 24 de kilometri fără reîncărcare (în dependenţă de greutatea copilului, terenul abordat şi viteză). Datorită motorului electric compact poate accelera doar până la 16 km/h. În același timp, folosind restricții software, limita maximă de viteză poate fi redusă în jumătate.

ATV-ul cu patru roți are un cadru complet din oțel, scaun cu pernă, suspensie reglabilă, frâne cu disc pentru roţile posterioare și bare luminoase LED. Cântăreşte 55.3 kg şi suportă maxim 68 kg.

Cyberquad for Kids poate fi livrat deocamdată numai în cele 48 de state continentale ale SUA. Garanţia îi este de un an.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata