(video) Peugeot are designeri de invidiat. Iată cum arată cel mai nou concept al brandului

Înainte de a fi deschise uşile la Salonul Auto de la Geneva, francezii de la Peugeot au dezvăluit un nou model conceptual de toată frumuseţea.

Maşina numită Instinct Concept are o caroserie de tip Shooting Brake, are nişte tehnologii intelectuale şi de ultimă oră, dar şi un sistem de propulsie hibrid.

Cel mai interesant în acest concept este podeaua care include un strat subţire de beton!

Prezentarea lui Peugeot Instinct Concept a avut loc în Barcelona, acolo unde în aceste zile se desfăşoară expoziţia de consumabile electronice Mobile World Congress.

Automobilul se remarcă printr-un design original care prefigurează un viitor stil al brandului. Portierele posterioare se deschid contra direcţiei de mişcare, iar toţi cei patru pasageri care se pot adăposti în habitaclu vor putea fi transportaţi cu ajutorul autopilotului.

Peugeot Instinct Concept este numit drept un automobil ecologic, chiar dacă are un sistem hibrid de propulsie care produce în total 300 de cai putere. Tracţiunea îi este una integrală.

Blocurile optice pe bază de LED-uri ascund o surpriză – camere video încorporate care au menirea să urmărească drumul şi tot ce se întâmplă acolo.

Peugeot Instinct Concept are un regim autonom de condus cu două opţiuni Autonomous Sharp sau Autonomous Soft).. Odată ce este activat, volanul şi pedalele se ascund pentru a elibera mai mult spaţiu.

Regimurile Drive Boost sau Drive Relax Drive le aranjează în poziţiile iniţiale şi pregăteşe maşina pentru un condus mai lent sau mai agresiv.

Peugeot scoate în evidenţă scaunele din habitaclu, acestea sunt făcute în filosofia aeronautică şi au tetiere, speteze şi perne care pot fi reglate individual.

De asemenea, în habitaclul prototipului nu există butoane fizice. Controlul tuturor sistemelor se face printr-un ecran tactil de 9.7 inci. Sistemul multimedia poate fi controlat şi de la distanţă, prin telefonul mobil.

Acesta din urmă funcţionează pe o platformă numită Internet of Things şi este conectată la serviciul cloud Samsung Artik Cloud. Prin acesta are loc o sincronizare cu toate gadget-urile celui de la volan, iar datorită comenzilor setate din timp se poate regla sistemul de climatizare, regimul de lucru al sistemului electronic, lumina ambientală sau poziţia scaunului.

“Creierul” acestui automobil mai poate realiza itinerale optime pentru deplasare, luând în considerare informaţiile despre condiţiile meteo sau ambuteiaje, de exemplu.

Deocamdată nu ştim dacă Peugeot Instinct Concept se va transforma în vreo maşină de serie, însă tare ne-am dori acest lucru.

Galerie foto:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/