(video) Poliția cere suportul cetățenilor pentru a găsi un hoț de plăcuțe de înmatriculare străine

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă îl recunoașteți – anunțați imediat Poliția! Inspectoratul de Poliție Ciocana solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea bărbatului din imagini. Acesta e suspectat de sustragerea de plăcuțe de înmatriculare cu numere străine.

Individul, în noaptea de 27 iulie, ”a dat un tun” în curți de bloc din sectorul Ciocana. Ar fi sustras circa 30 de plăcuțe de la automobilele parcate! Iar în schimb nu uita să lase pe parbrize un mesaj prin care solicita bani. Nota de plată – între 1500 și 3000 de lei ce trebuiau transferați prin aparate electronice.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția la numerele de telefon 1️⃣1️⃣2️⃣ sau 📞069883997. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Important! Cum procedați în cazul în care depistați că vă lipsesc plăcuțele de înmatriculare de la vehicul? Sesizați imediat Poliția la 112. Astfel, există mari șanse de a găsi făptuitorul pe urme fierbinți și revendica plăcuțele. NU încurajați aceste ilegalități prin oferirea banilor.

Vezi și: (video) Şi-au asumat şi riscurile? Doi flăcăi şi o tânără au inițiat o mică “afacere” cu furtul de plăcuţe străine

Cmentariile sunt închise