(video) Poliţia Republicii Moldova răspunde unei şoferiţe care afirmă că a fost amendată pe nedrept. Iată ce s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum câteva zile, pe o reţea de socializare, o şoferiţă din Chişinău s-a plâns că a fost amendată pe nedrept la ieşirea din capitală.

Aceasta afirmă că unii poliţişti de la INSP au o practică vicioasă şi trag pe dreapta conducătorii auto după indicatorul de limită de viteză, care se află în imediata apropiere de ei, dar folosesc ca probă imagini realizate cu radarul TruCAM până la indicatorul în cauză.

Iată-i postarea cu mesajul complet:

Astăzi vreau sa va relatez o practica vicioasa folosită de unii colaboratori ai poliției rutiere si anume Gînu Dorin, la…

Posted by Oxana Esanu on Friday, 15 April 2022

De curând, IGP a venit cu o replică pe aceeaşi reţea de socializare:

Cu referire la o postare făcută publică pe o rețea de socializare în care un conducător auto își exprimă nemulțumirea față de acțiunile polițiștilor menționând că „echipajul de poliție stopa automobilele după indicatorul de limită de viteză, dar foloseau ca probă poza până la indicator”, vă informăm că indicatorul din imagine indică sfârșitul tuturor restricțiilor pe direcția de deplasare Dănceni și nu viteza maximă limitată.În cazul relatat, vehiculele sunt fixate în raza de acțiune a indicatorului de interzicere și restricție (viteza maximă limitată de 50 km/h). Aceasta restricție este impusă din motiv că în zona data este marcată trecerea pentru pietoni.În context, precizăm că polițistul a acționat în conformitate cu legislația.P.S. În video este porțiunea de drum vizată în postare.

Posted by Poliția Republicii Moldova on Tuesday, 19 April 2022

Cmentariile sunt închise