(video) Premieră: Noul Lexus IS 500 F SPORT Performance

Lexus a dezvăluit în această seară noul IS 500 F SPORT Performance, un sedan sport care va fi iniţial disponibil în exclusivitate pentru piaţa nord-americană.

Acesta este primul model din noua linie F SPORT Performance, una care va apela la pasionații de conducere care tânjesc după niveluri mai ridicate de performanță față de modelele standard F SPORT.

https://youtu.be/TXlzDdyR1js

Caracteristici cheie:

  • Are sub capotă un V8 natural aspirat de 5.0 litri, care produce 479 CP la 7.100 rpm şi 535 Nm de cuplu la 4.800 rpm, cuplat la o cutie de viteze Sport Direct Shift cu opt rapoarte, prin care trimite toată puterea pe puntea din spate.
  • Are o greutate de 1.765 kg (+65 de kg comparativ cu un IS 350 F Sport cu V6) şi poate face 0-97 de km/h în 4.5 secunde.
  • Dispune de un eşapament sport cu două terminaţii duble, prin care este redat un sunet specific şi atrăgător.
  • Are un bodykit cu un difuzor revizuit şi un spoiler pe hayon, o grilă de radiator cu o plasă diferită, o capotă mai înaltă cu aproape 51 mm, dar şi aplicaţii decorative negre cromate, alături de insigne unice pe ambele părţi laterale pentru a-l distinge de alte modele sau echipări F.
  • Jantele standard măsoară 19 inci, au câte 10 spiţe şi sunt făcute de Enkei. Jantele exclusive sunt semnificativ mai uşoare comparativ cu cele de dimensiuni similare F SPORT.
  • În interior, șoferii sunt de insigne F SPORT Performance negre pe volanul îmbrăcat în piele şi încălzit, dar şi pe aplicaţiile de pe praguri. Există şi un set de pedale F SPORT, scaune profilate, dar şi un panou de bord cu o animaţie de pornire exclusivă pentru IS 500.
  • Are o direcție mai liniară, frâne cu o reacţie mai bună și manevrabilitate optimizată – rezultatele unei focalizări sporite asupra reglării șasiului și interacțiunilor sale cu suprafețele de control.
  • Noul IS 500 vine standard cu Dynamic Handling Package (DHP), care include o suspensie variabilă adaptivă (AVS) și un diferențial Torsen cu alunecare limitată. LSD ajută la menținerea stabilității în linie dreaptă, de asemenea.
  • Inginerii au sporit, de asemenea, performanța șasiului prin adăugarea unui amortizor de performanță posterior dezvoltat de Yamaha. Acest amortizor reduce distorsiunea structurală dinamică, oferind un confort sporit la viteze mici și stabilitate și agilitate suplimentară la viteze mari.
  • De asemenea, s-a lucrat la o răcire mai eficientă a mecanismelor de frânare, care sunt mai mari în dimensiuni: discuri de 356/323 mm şi includ etriere din aluminiu.

Mai multe informații cu privire la preţ, opțiuni, culori exterioare şi interioare, vor fi puse la dispoziție mai aproape de lansare. La dealerii americani va fi disponibil din această toamnă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/