(video) Reacţia unui pieton căruia i s-a cedat trecerea regulamentară. S-ar fi speriat şi a apelat la altă metodă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şi din nou un subiect legat de pietoni, dar care îi afectează şi pe conducătorii auto. Apropiindu-ne de treceri pietonale la care se observă oameni care intenţionează să treacă strada este necesar să conducem preventiv. Şi asta pentru că niciodată nu ştim cum vor reacţiona pietonii, dar şi cei care se deplasează în urma noastră.

Însă exemplul de mai jos arată o reacţie total neaşteptată din partea unui bărbat în vârstă. Cel mai probabil acesta pur şi simplu s-a speriat de cât de mult s-au apropiat de trecere vehiculele, iar troleibuzul în genere a fost oprit într-un ultim moment. Instinctul i-a spus bărbatului să ocolească un eventual pericol, astfel că a decis să nu mai folosească trecerea.

Regulamentul Circulaţiei Rutiere nu prevede expres distanţa faţă de trecerea de pietoni la care şoferii sunt obligaţi să oprească, însă e recomandabil să fie păstrată una de 2-3 metri.

VIDEO: facebook.com/alexandru.artiom.3

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/