(video) Rinichi pentru transplant, transportat cu mare viteză. De la Padova la Milano cu un Lamborghini

Maşina oferită de compania Lamborghini poliţiei de stat italiene în anul 2017 a ajuns din nou în centrul atenţiei. Cu aceasta s-a putut transporta un rinichi necesar unui transplant, de la Padova la Milano, într-un timp foarte scurt şi cu peste 200 de km/h.

Astfel de intervenții, anume cu maşini de patrulare, au permis salvarea mai multor vieți până acum, potrivit poliției italiene. Transportarea cu un acestea, unde mai pui cu un supercar, este considerată mai optimă, comparativ cu un elicopter sau avion.

În aceste cazuri, în care transportul este planificat până în cele mai mici detalii, este totuși esențial să se asigure viteza maximă de mișcare și conservarea corectă a organelor transportate. Lamborghini Huracan al Poliției de Stat, datorită echipamentului special disponibil, variind de la frigider, trusa de salvare și defibrilator, permite realizarea donaţiei în strictă conformitate cu timpii tehnici pentru succesul intervenții.

Unul dintre sloganurile campaniei în favoarea donării de organe promovată de Centrul Național de Transplant și Ministerul Sănătății local subliniază că “Pentru a salva o viață nu ai nevoie de superputeri”, dar cu siguranță o doză bună de solidaritate, tehnologie și eficiență ajută.

Maşina în cauză, cu această livrea, a fost repartizată Poliţiei de Patrulare din Bologna. Atunci, în 2017, s-a notat că va fi utilizată atât în operațiunile normale ale poliției, cât și pentru transportul urgent de sânge și organe. Un alt Huracan LP 610-4 este operat de Poliţia de Patrulare din Roma, din 2015, însă celălalt are o livrea de caroserie uşor diferită.

Amintim că un asemenea supercar este propulsat de un motor V10 natural aspirat de 5.2 litri volum care produce 610 CP/560 Nm. Totodată acest Huracan are un sistem de tracţiune integrală şi anvelope Pirelli P Zero, capabile să reziste la sarcini maxime.

Supercarul accelerează până la 100 de km/h timp de 3.2 secunde, iar viteza maximă poate depăşi 325 de km/h.

Portbagaju-i îngust de sub capotă are un volum de 150 de litri şi poate menţine foarte stabil o ladă frigorifică între pereţi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/