(video) România: Un tânăr a vrut să-i arate unei fete cum traversează un râu umflat cu un Audi A3 şi a dat-o în bară

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale din Prahova, România. Un tânăr șofer a vrut să traverseze Teleajănul învolburat în speranţa că o va impresiona pe o domnişoară, însă mașina lui, un Audi A3, a fost pur şi simplu luată de viitură. Pompierii au reuşit într-un ultim moment să-l salveze, după care autoturismul a fost răsturnat de ape pe plafon, scrie Observatorul Prahovean.

Imaginile au fost filmate chiar de fata în fața căreia șoferul teribilist a vrut să-și demonstreze curajul și abilitățile de conducător auto. Șoferul și însoțitoarele lui, două tinere, au vrut să ajungă la o pensiune în zona Cheia, dincolo de Teleajen. Una dintre tinere trece râul învolburat pe un podeț, cealaltă rămâne să filmeze.

Șoferul accelerează, intră în apă și mașina e luată pe sus, rupe podețul și apoi se oprește blocată într-un bolovan. Tânărul e filmat ulterior cum stă deja în portbagaj. Imediat după filmare el a fost salvat de pompieri și mașina s-a răsturnat.

Tipul nu a fost sancționat de polițiști, neexistând victime, ci doar pagube materiale, însă oamenii legii au ţinut să atragă încă o dată atenția asupra unor situații ca cea din imagini, făcând apel la responsabilitate.

Reacțiile celor care au văzut filmulețele au fost majoritar ironice la adresa șoferului, mulți dintre privitori fiind convinși că și pe șosele, în condiții normale, teribilismul poate face victime nevinovate, dacă astfel de indivizi îşi încearcă “norocul” în toate felurile posibile.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/