(video) S-a parcat ca la el acasă? Posesorul unui microbuz din Bulgaria a impus două mame să iasă cu cărucioarele în stradă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Chiar dacă (nu se exclude) proprietarul acestei maşini ar fi un moldovean care şi-a importat recent un microbuz din străinătate, ceea ce a făcut arată cât de jos îi este nivelul de cultură generală. Cunoscând foarte bine dimensiunile mașinii, a ales intenționat să blocheze un trotuar prin a parca perpendicular.

Mai mulţi pietoni nu au găsit altă soluţie decât să ocolească autovehiculul prin a ieşi pe carosabilul străzii A. Mateevici. Astfel au procedat şi două mame cu cărucioare.

Un alt participant la trafic s-a arătat indignat de cele văzute şi a contactat poliţia pentru a reclama cazul. La ora de faţă microbuzul nu mai stă pe loc şi nu se ştie dacă a fost evacuat s-au proprietarul singur l-a mutat.

VIDEO: facebook.com/alexey.radevich

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata