(video) Scandal pe banda dedicată de pe strada 31 August. O șoferiță a apelat la amenințări cu moartea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din nou în centrul atenției a ajuns banda dedicată, cea care a apărut pe strada 31 August 1989 din Chișinău. Un recent scandal care a izbucnit acolo a devenit viral în spațiul online. Imagini surprinse de la fața locului au fost urmărite de peste 100.000 de oameni.

@stopham_md

🚴Заехала на велодорожку. #SMA025 💁‍♂️ Женщина припарковалась на велодорожке, что не понравилось велосипедистам, и они вызвали полицию. Женщина тоже вызвала полицию, чтобы написать на них заявление. В итоге женщина получила свой 📄 протокол. 👮🏻⏱ Дорожная полиция приехала спустя 1 час и 20 минут. 📍str. 31 August 1989

♬ оригинальный звук – StopHAM MD

Din informațiile disponibile, aflăm că o femeie și-a parcat în mod abuziv automobilul pe banda dedicată transportului alternativ. Acest lucru nu a fost pe placul unor bicicliști, care au chemat poliția și nu i-au permis să plece fără a fi penalizată. De asemenea, șoferița a sunat la poliție pentru a se plânge pe ”obstacole”.

Între timp între părți a izbucnit un conflict verbal și s-a ajuns până la amenințări cu moartea. Femeia scandalagie nu a ezitat să spună că îi va călca, îi va zdrobi, dacă nu se feresc.

Un echipaj de poliție a ajuns la fața locului abia după o oră și 20 de minute de la solicitare! S-au ales cu procese verbale șoferița, dar și conducătorul unui microbuz care era parcat în spatele său.

Marea majoritate a internauților au lăudat gestul celor doi bărbați, care nu s-au lăsat intimidați. Legea e scrisă una pentru toți și pentru toți e aplicabilă!

Vezi și: Imaginea zilei: Se dă o luptă cu semisferele pe porțiunea nereparată a străzii 31 August 1989

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise