(video) Situaţie virală într-o intersecție din capitală. O maşină fără şofer s-a pornit singură la roşu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţie virală în intersecția străzilor Ismail şi Columna din Chişinău. S-a întâmplat în dimineaţa de 31 mai şi a fost filmată de o cameră de bord. Un taximetru oprit şi pus pe avarii chiar lângă trecerea de pietoni, la un moment dat a început să înainteze fără şofer la volan.

Maşina a pornit la culoarea roşie a semaforului şi a intrat pe strada Ismail, acolo unde se desfăşura trafic! Şoferu-i a încercat să ajungă la volan şi să preia controlul, însă a fost prea târziu. Accidentul rezultat a fost o surpriză neplăcută pentru celălalt participant la trafic, care nici nu a sesizat pericolul iminent.

Ce a urmat nu se arată, însă cel mai probabil cei doi s-au înţeles rapid, ori au tras pe dreapta şi nu au stat să blocheze intersecția minute în şir pentru a rezolva întrebarea iscată.

VIDEO: facebook.com/GBM Online, autor anonim

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/