(video) Skoda Sunroq – crossover decapotabil făcut pe baza lui Karoq

Studenţii de la ŠKODA Secondary Vocational School au transformat în realitate un proiect pus la cale în octombrie 2017. Noul Skoda Sunroq este prezentat drept un vis al generaţiei tinere pasionate de maşinile mărcii.

Vezi şi: (foto) Studenţii de la Skoda au creat un coupe conceptual – Atero

Deja de cinci ani, proiectul Azubi Car a încurajat studenți de la instituțiile de învățământ ale Skoda să lase deoparte preocupările şi să colaboreze cu profesioniști mărcii pentru a elabora un concept unic de mașini și să aducă un nou model unic Skoda în lume.

Echipa din acest an a numărat circa 23 de studenți care studiază o serie de discipline la școala profesională Skoda din Mlada Boleslav. În lucrarea lor privind acest nou studiu, ei au preluat rolurile de ingineri, designeri de interior și exterior, mecanici și chiar specialiști în marketing.

La rândul lor, profesioniștii Skoda au fost la îndemână la fiecare pas în a-i consulta în etapele individuale ale dezvoltării și în a afla dacă planurile și ideile lor erau fezabile.

De această dată s-a luat un Skoda Karoq şi a fost transformat într-un crossover decapotabil. Denumirea a fost aleasă în baza propunerii internauţilor, iar publicul ţintă pentru care această maşină ar putea fi adresată sunt tineri adulţi care au nevoie de spaţiu pentru a-şi încărca plăcile de surfing, dar şi să simtă vântul în păr şi lumina soarelui pe faţă atunci când pornesc într-o nouă aventură.

Comparativ cu un Skoda Karoq normal, noul Sunroq a păstrat dimensiunile şi motorul TSI de 1.5 litri cu patru cilindri. Din punct de vedere dinamic, maşina conceptuală poate accelera până la 100 de km/h în 8.4 secunde şi să atingă o viteză maximă de 204 km/h.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG

Totuşi, după ce a fost înlăturat acoperişul, au trebuit a fi modificaţi toţi montanţii, dar şi portierele. Mai mult, a cincea uşă, cea a portbagajului a fost transformată în una complet nouă.

De asemenea, au mai fost modificate mânerele şi semnalizatoarele de direcţie, roţile sunt iluminate cu LED-uri, au fost montate elemente de proiecţie pe bara de protecţie frontală şi sub uşile deschise, alături de un habitaclu refăcut cu scaune sport.

Noul Skoda Sunroq este al cincilea automobil conceptual dezvoltat de studenţii academiei Skoda. Anterior au fost prezentate modelele numite Citijet, Funstar, Atero şi Element. Toate acestea nu sunt făcute pentru a fi produse în serie.

Vezi şi: (video) Skoda Element este un electromobil făcut de studenți în vârstă de 17-18 ani

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/