(video) Şofer norocos! Maşina i-a fost lovită de o tornadă și răsturnată, dar i-a fost pusă pe roți și a plecat mai departe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La începutul acestei săptămâni locuitori din statul american Texas s-au confruntat cu aproape 20 de tornade care au măturat totul în calea lor, iar o filmare înregistrată în timpul acțiunii unui astfel de vârtej de vânt a devenit virală. Un pickup s-a pomenit în locul şi momentul cel mai nepotrivit, însă totul s-a terminat cu bine.

Puteți vedea şi voi cum un Chevrolet Silverado roșu este învârtit de vânt, se răstoarnă, însă tot curenții de aer puternici îl împing înapoi pe roţi. Luaţi în considerare că un asemenea pickup nu este un vehicul deloc uşor.

Şocat de cele întâmplate, şoferul totuşi nu a ezitat să se mişte din zonă cât mai repede pentru a evita şi alte pericole. Un martor al situaţiei l-a ajuns din urmă pentru ca să-l întrebe despre starea de sănătate. S-a dovedit că la volan se afla un tânăr de 17-18 ani, care s-a ales doar cu o tăietură mică din cauza unei ferestre laterale sparte, notează The Drive.

Ulterior tânărul a fost găsit şi de alţi jurnalişti, care au avut ocazia să-i filmeze maşina avariată mai îndeaproape.

Conform informaţiilor disponibile, cel puţin 10 persoane au fost rănite în urma dezastrului şi cel puţin una a decedat. Sute de automobile, locuinţe şi obiecte de infrastructură au fost afectate.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/