(video) SUA: Un bărbat şi-a tăiat şi pierdut o bucată dintr-un deget când spărgea anvelopele maşinii unei vecine

Incident tragicomic în Arizona, SUA. Acum câteva zile, un rezident a decis să spargă din răzbunare anvelopele maşinii vecinei sale însă “ceva ceva nu a funcționat bine” pentru că şi-a tăiat şi o bucată dintr-un deget, lăsându-l la locul faptei.

Conform declaraţiilor proprietarei automobilului, Francesca Wikoff, unui post de televiziune local, nu știa dacă să plângă sau să râdă când a găsit ceea ce a găsit. I-a venit greu să înțeleagă cum se poate răni cineva atât de grav și să nu observe că și-a pierdut o parte din deget. Și cu siguranță nu este clar de ce răufăcătorul nu şi-a luat “piesa” cu el. Ea însăși este un lucrător medical și pompier voluntar, așa că priveliștea unui deget tăiat nu a speriat-o sau surprins-o.

Un vecin al familiei Wikoff a căzut sub suspiciune. Cu o zi înainte s-au certat şi ceea ce s-a întâmplat poate fi numit pe bună dreptate o răzbunare. În jurul orei 22:30, proprietara mașinii a auzit un țipăt în stradă și zgomotul unei mașini care se îndepărtase brusc. În plus, când a ieşit în curte, a găsit urme de sânge.

Poliția nu a reușit încă să aresteze suspectul, acesta fiind fugar. Falanga degetului a devenit dovadă materială și se află în posesia oamenilor legii. Ei așteaptă ca nefericitul răzbunător să meargă la spital sau să se predea.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/