(video) SUA: Un hoţ cu demnitate s-a întors să-i dea mamei copilul pe care l-a lăsat în maşina furată

În oraşul Beaverton din statul american Oregon, acum câteva ore, un hoț a furat o mașină care a fost lăsată lângă un magazin cu motorul pornit. Dar după o anumită distanţă şi-a dat seama că nu era singur în habitaclu şi văzând că duce şi un copil într-o direcţie necunoscută, s-a întors să i-l dea mamei sale, scrie autoblog.com

https://youtu.be/-vDHAUXk2yk

Şoferiţa Crystal Leary şi-a parcat SUV-ul într-unul din locurile delimitate a magazinului alimentar la care obișnuiește să meargă. Acesta se afla l-a aproximativ cinci metri de clădire şi astfel a decis să nu mai deconecteze motorul şi să meargă împreună cu copilul care stătea într-un scaun pe bancheta din spate.

De această situație a profitat un hoț, care a urcat la volan şi a fugit. Cu toate acestea, el a găsit la scurt timp copilul în spatele să și a decis să se întoarcă la locul faptei în aceeași mașină. Acolo a întâlnit-o pe proprietara îngrozită, căreia tot el i-a ţinut o lecţie despre comportamentul său neglijent.

După o scurtă “prelegere” a obligat-o să-şi ia odrasla în vârstă de patru ani din autovehicul, fiind ameninţată că va suna la poliţie în legătură cu asta, după care a dispărut din nou în spatele aceluiași volan. Cu toate acestea, după câteva ore de la alertarea autorităților autoturismul a fost găsit, însă căutarea hoţului continuă.

Acesta nu este primul caz de acest gen în Statele Unite ale Americii. În ultimii ani s-au înregistrat cel puţin 20 de situaţii similare, toate fiind de învăţătură nu numai pentru americani.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/