(video) Test drive cu noul Audi A7, finisat cu accident cu implicarea a încă 12 maşini în Sankt Petersburg

Un accident în lanţ grav s-a întâmplat în această dimineaţă pe şoseaua Vyborg din Sankt Petersburg. Potrivit informaţiilor oficiale, au fost implicate în total 13 autovehicule, iar două persoane s-au ales cu traumatisme de gravitate medie.

Vinovată de accident s-ar face o şoferiţă în vârstă de 25 de ani, care a luat la test drive un Audi A7 Sportback de ultimă generaţie şi din cauza vitezei mari de deplasare i-a pierdut controlul. Aceasta şi pasagerul său (45 de ani) au fost persoanele care s-au ales cu leziuni, fiind transportate la spital, în timp ce automobilul a devenit o daună totală.

Într-un comunicat de presă al poliţiei locale se menţionează că accidentul de circulaţie s-a întâmplat în jurul orei 8:50. Conducătorul automobilului Audi se deplasa pe al doilea rând al benzii, când la un moment dat a lovit un Mercedes-Benz care stătea în faţa unei treceri pentru pietoni din spate.

În urma impactului a trecut peste bordură şi a ajuns pe banda de separare derapând continuu. S-a oprit doar după ce a doborât agresiv câteva obiecte de infrastructură şi a intrat în contact cu alte 11 maşini.

Circumstanţele producerii accidentului urmează a fi stabilite.

Înregistrarea on-board în calitate superioară, din care se poate vedea mai bine momentul primului impact:

FOTO: vk.com
FOTO: vk.com
FOTO: vk.com
FOTO: vk.com

Vezi şi:

(video) Accidentul zilei în Rusia. O blindată nu i-a cedat trecerea unui Land Cruiser

https://autoblog.md/video-dorinta-de-a-face-un-derapaj-controlat-a-condus-la-un-accident-fatal-in-centrul-moscovei/

https://autoblog.md/video-impact-foarte-puternic-unui-volvo-zburat-motorul-dupa-ce-fost-lovit-de-un-audi/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/