(video) Test Drive Premieră: Ford F-150 Raptor! L-am testat în SUA!

0

Autor: Constantin Mihalachi

În recenta deplasare pe care am avut-o de curând în Statele Unite ale Americii am avut norocul mulțumită unor prieteni să testez un Ford F-150 Raptor. Recunosc că m-am îndrăgostit în modelul acesta încă de când a fost anunțat câțiva ani în urmă, iar din moment ce trebuia să merg la Salonul Auto de la Los Angeles, am zis că nu puteam rata o asemenea ocazie.

Cu ce este atât de special un Raptor? Pentru că combină două tipuri de automobile care mie îmi plac foarte mult – un pick-up cu o mașină sportivă! Sub capota lui stă un motor EcoBoost V6 de 3.5 litri biturbo ce produce 450 de cai putere. Accelerează un Raptor până la 100 km/h în puțin peste 5 secunde, însă adevărata lui specialitate este condusul în afara asfaltului cu viteză. Aici un rol semnificativ îl joacă amortizoarele Fox de înaltă performanță care au o cursă de peste 30 de centimetri.

Dar ca să nu vă plictisesc prea mult cu texte lungi, vă invit să vedeți reportajul video. Dacă o să vă placă, abonați-vă la canalul nostru de YouTube, suntem aproape 30.000 acolo! Vizionare plăcută!

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

TOATE TEST DRIVE-URILE REALIZATE ÎN 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata