(video) Test Drive: Toyota Land Cruiser 300 – cum se conduce legenda japoneză?!

Autor: Constantin Mihalachi

Nu prea știu vreun model care să se fi lansat în 2021 și să beneficieze de atenția de care s-a bucurat noul Land Cruiser 300.

Chiar dacă a fost deconspirat cu mult înaintea prezentării oficiale și au fost scurse toate datele tehnice pe internet, noul Land Cruiser 300 a fost foarte așteptat de clienții mărcii japoneze.

Chiar dacă erau zvonuri că Toyota va discontinua acest model, mai ales că generația Land Cruiser 200 a stat pe piață tocmai 14 ani, noul Land Cruiser 300 a intrat pe linia de asamblare! Și nu doar a intrat: se spune că doar clienții japonezi au asigurat producția acestui model pe următorii doi ani!

Lumea își dorește atât de mult un Land Cruiser 300 încât Toyota încearcă să taie din combinațiile de revânzare a acestui model deodată după cumpărare. Cei drept în Rusia nu prea le reușește acest lucru… Acolo se adaugă și până la 35.000 de euro peste prețul de listă pentru cei care vor repede unul.

Am așteptat și eu mult ca să conduc acest model… Trebuia să se întâmple la început de iulie, dar în ultimul moment testul a fost mutat pe sfârșit de lună. Evenimentul urma să aibă loc undeva sub Kiev. Mai exact într-o carieră de granit care se află lângă localitatea Bila Tserkva.

Cum a fost la test drive-ul noului Land Cruiser și ce impresii a produs noul model care deja nu mai are motoare V8 sub capotă vedeți din reportajul video de mai jos, care este și primul în limba română de pe tot YouTube-ul 🙂

Mulțumim colegilor de la Toyota Moldova pentru că ne-au oferit posibilitatea să testăm primii din țara noastră noul Land Cruiser 300.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

Avem și o galerie foto pentru voi. În mare parte imaginile sunt din cariera de granit, de altfel una interesantă pentru a testa un asemenea model.

Aici am putut testa comportamentul lui Land Cruiser 300 pe o pantă laterală cu un unghi maxim de 30 de grade! Multe mașini s-ar fi răsturnat pe un asemenea unghi…

A urmat partea unde urma să am suspendate în aer pe diagonală roata din față stânga și cea din spate dreapta. Doar priviți ce cursă a suspensiei are Land Cruiser 300!

Valoarea maximă este de 700 mm! Asta e mai mult decât la Land Cruiser 80!

Și mașina de culoare neagră arată bine în acțiune aici, în cariera de granit.

Ce nu faci pentru cadre frumoase? La rugămintea fotografului am trecut mai cu viteză prin apa din carieră. Rezultatul îl puteți vedea mai jos…

Și câteva poze statice… Totuși arată frumos noul Land Cruiser 300!

Și încă câteva care nu au fost publicate mai sus.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/