(video) Test Drive: Toyota Land Cruiser 300 Diesel! Cum merge cu noul motor biturbo de 3.3 litri?

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poate vă întrebaţi de ce am luat încă o dată la test noul Land Cruiser 300? Adevărul este că, de această dată, încercăm maşina cu noul motor diesel, oferit ca singură alternativă celui pe benzină. Diferenţele pe care le-am remarcat, ţi le povestim în cele ce urmează.

Amintim că această unitate este un V6 biturbo de 3.3 litri, care livrează maximum 309 CP şi 700 Nm, fiind şi optimizat pentru o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil. La viteze mici este implicat un singur turbocompresor, care promite o accelerare palpitantă în tot felul de scenarii, iar la viteze mai mari sunt implicate ambele şi volumul lor mare de admisie contribuie la accelerarea lină. Funcţionează în tandem cu o cutie de viteze automată în 10 trepte şi un sistem AWD.

Dacă ar fi să alegi un LC 300 şi unul dintre motoare disponibile, pentru care ai opta? Scrie-ne un răspuns în comentarii pe site sau pe oricare dintre platformele online pe care ne urmărești!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

Vezi şi testul nostru cu LC 300 cu noul motor pe benzină de 3.5 litri, pe care l-am efectuat în 2021 lângă Kiev:

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/