(video) Top 10 cei mai periculoşi şoferi de la Hollywood sau care actori au stricat cele mai multe maşini

Celebrul actor Vin Diesel este vinovatul distrugerii a 61 de mașini în filmele de acţiune, iar acest lucru îl plasează pe primul loc printre toți actorii care au roluri principale. Concluzia aparţine portalului ScrapCarComparsion care a analizat filmografia a 25 dintre principalele vedete ale blockbusterelor produse la Hollywood.

https://youtu.be/CAtd7IjXKYE
https://youtu.be/MsGWeM9ghDI

Poziţia lui Vin Diesel în acest tip de rating se explică prin rolul său principal în franciza deja bine cunoscută de toată lumea Fast and Furious, unde distrugerea mașinilor este de regulă “la ordinea zilei”.

Este de remarcat faptul că, potrivit estimărilor analiștilor, din 61 de mașini stricate în filmele cu participarea americanului de 53 de ani, 57 chiar el a preferat să le conducă în locul cascadorilor!

Pe locul al doilea a fost plasat Bruce Willis, care a rămas în urma lui Diesel cu doar o singură mașină (a stricat 60 de maşini, dintre care 35 le-a condus). Cel mai productiv în acest sens a fost rolul lui Willis în filmul A Good Day to Die Hard din 2013.

https://youtu.be/OziaaQX7AHM

Arnold Schwarzenegger a devenit medaliatul cu bronz al campionatului de distrugere a mașinilor în spatele camerelor, cu un rezultat de 52 de mașini (30 dintre care le-a condus personal).

Principala contribuție la această realizare a fost adusă prin intermediul filmelor din franciza Terminator.

https://youtu.be/6z9qws7M8q8

Top cinci este completat de actorii Matt Damon (35 de mașini, 11 conduse personal) și Keanu Reeves (30 de mașini, 21 conduse personal). Iar top 10 este completat de Tom Hardy (29/2), Daniel Craig (24/20), Nicholas Cage (22/12) și Tom Cruise (19/12), în timp ce ultima poziţie îi aparţine lui Jason Statham.

Apropo, poziţia a 10-a Statham o împarte cu un alt membru al francizei Fast and Furious – Dwayne “The Rock” Johnson. Ambii actori au distrus câte 18 automobile (dintre care 6 le-a condus Statham şi 12 Johnson).

https://youtu.be/NzfSLgWkTlY
https://youtu.be/Wp3EE71PINI

Printre actorii care se clasează în afara acestui top 10, dar care merită o mențiune specială, numele mari prezentate în analiză au inclus-o pe Angelina Jolie, care a distrus zece mașini în filme precum Wanted și Mr & Mrs Smith.

Harrison Ford și Charlize Theron, colega lui Tom Hardy în Mad Max: Fury Road, care a apărut şi în franciza Fast and Furious, au la activ câte cel puţin cinci maşini.

Apropo, pelicula F9 a fost inițial programată să fie lansată în Statele Unite în ziua de 22 mai 2020, dar pe 12 martie 2020 filmul a fost amânat cu 11 luni până pe 2 aprilie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Pe 2 octombrie 2020, premiera filmului a fost mutată din nou pe 28 mai 2021.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-din-culisele-f9-pregatirea-unui-truc-pentru-o-secventa-de-doar-patru-secunde-a-durat-opt-luni-de-zile/
https://autoblog.md/stiai-asta-costul-total-al-masinilor-si-cladirilor-distruse-toate-filmele-fast-furious/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/