(video) Trei persoane au solicitat ajutor medical în urma unui accident matinal produs la intrarea în Durlești

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această dimineaţă devreme s-a produs un accident rutier cu implicarea a trei automobile, soldat cu persoane traumatizate. Informaţia la 112 a fost înregistrată la ora 6:42. Imediat poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, la intrarea în oraşul Durleşti prin intersecția şoselei Balcani cu strada Codrilor/Tudor Vladimirescu.

Din primele cercetări de la fața locului s-a stabilit că şoferul unei Dacia Duster se deplasa pe un drum secundar şi nu a cedat trecerea unei Honda CR-V care se afla în mişcare pe drumul cu prioritate. În rezultatul impactului crossoverul Honda a fost proiectat într-o Skoda Octavia care staționa.

Drept urmare, conducătorul și un pasager din Dacia Duster, dar şi conducătorul din Honda CR-V au solicitat ajutor medical. Gravitatea traumatismelor se stabilește. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

VIDEO: facebook.com/Nelly Nelly
VIDEO: facebook.com/Denis Manic
VIDEO: Victor, martor ocular
FOTO: Oleg, martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise