(video) Trei tineri care au răpit în glumă un taximetru BMW Seria 7 au ajuns la închisoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Goana după vizualizări i-a băgat în pușcărie! Astăzi au primit câte 3.5 ani de închisoare (din maxim 7 cât prevede legea pentru sechestrarea ilegală a unei mașini sau a altui vehicul fără scopul de a-l fura) fiecare dintre cei trei tineri care au fost implicaţi în organizarea unui prank de dragul conținutului video.

Aceștia, în martie 2021, în Moscova, au răpit în glumă un BMW Seria 7 care aparținea unui serviciu de taxi premium.

Doi dintre ei au intrat în habitaclul mașinii după ce au comandat serviciul și acesta a ajuns la fața locului, iar al treilea i-a cerut șoferului să deschidă portbagajul și să-l ajute la încărcarea pungilor de cumpărături. Când taximetristul a coborât din mașină, unul dintre cei trei a trecut rapid în spatele volanului şi a plecat în trombă. După câteva minute s-au întors înapoi și l-au “liniștit” pe conducătorul auto spunându-i că totul a fost o farsă.

Taximetristul nu a înțeles gluma şi a depus o plângere la poliţie. În aceeași zi, oamenii legii i-au reţinut şi au deschis un dosar penal. În cadrul audierilor băieții au spus că au pus la cale un experiment și au vrut să surprindă pe camera video reacția victimei.

Tinerilor le-au fost puse cătuşele direct în sala de judecată.

Iată imagini din cadrul farsei:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/