(video) Un american a adunat $23.000 datorită imaginilor în care un TikToker cu Tesla a zburat şi aterizat în maşina sa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Jordan Hook, un rezident al oraşului Los Angeles, şi-a găsit săptămâna trecută al său Subaru Forester avariat. Crossoverul a fost “victima” unui accident provocat de o persoană necunoscută. Înregistrarea incidentului a devenit virală în spațiul online la scurt timp după ce a fost făcută publică, astfel încât Jordan a decis să profite de popularitatea imaginilor.

Se știe la moment că un TikToker a închiriat o Tesla Model S și a decis să-şi facă conţinut şi să adune aprecieri cu electromobilul. El a accelerat pe una dintre străzile construite în rampă și a trimis mașina în zbor imediat după ce a ajuns în vârf. La faţa locului cascadoriei s-au adunat din timp mai mulţi prieteni care au înregistrat video totul.

Evident că aterizarea nu a fost una de succes, ca a unui avion. Șoferul a pierdut controlul volanului şi a avariat maşina electrică. În cale, până la oprire, a atins şi un Subaru Forester parcat la marginea străzii.

Vinovatul a fugit de la locul accidentului. Poliția nu l-a identificat încă și oferă o recompensă de 1.000 de dolari pentru informații despre el.

Acel Forester era deținut de Jordan Hook și era singurul său mijloc de transport. Cu puțin timp înainte de accident, el a cheltuit 5.000 de dolari pentru a-i înlocui motorul.

Proprietarul a decis să profite de faptul că înregistrările zborului Tesla au devenit populare pe Internet şi, printr-o platformă de crowdfunding în care a povestit despre caz şi a comunicat pentru ce are nevoie de bani, a reușit să strângă până la această oră 22.957 de dolari dintr-un total de 637 de donaţii, deşi obiectivul său iniţial fusese 20 de mii.

Un nou Subaru Forester costă în SUA de la 25.4 mii de dolari (fără taxe). Deci, în loc de unul rulat, Hook își poate acum liber procura unul absolut nou!

Vezi și:

Cmentariile sunt închise