(video) Un familist cu doi copii în maşină, la un pas să ajungă la spital sau să-şi piardă viaţa pe traseul Chişinău-Bălţi

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Tânărul conducător al unui Renault Scenic, care se deplasa pe traseul Chişinău-Bălţi, s-a pomenit în acest weekend într-o situaţie de mare risc! Te iau fiorii numai când te gândeşti că avea în habitaclu doi copii mici care dormeau!

Deși toți utilizatorii drumului au avut parte de o vizibilitate excelentă, unul dintre aceştia a pierdut controlul direcţiei maşinii din motive necunoscute şi a intrat pe contrasens. Să fi fost de vină privitul în telefon sau somnolenţa nu putem şti, însă imaginile de pe camera de bord arată clar cum şi ce s-a întâmplat.

Deşi a fost claxonat, şoferul acestui Ford nu a reacţionat instant în niciun fel. Abia ulterior probabil, cu puţin timp înainte de a ajunge undeva în decor, şi-a dat seama că nu se deplasează pe unde trebuie şi a revenit în bandă.

„Ați avut norocul că acostamentul este la nivel cu carosabilul. Pe unele trasee, acostamentul e mai jos ca nivel cu mult și atunci nu e posibil să treci peste el”, a comentat un internaut.

„Scenicul meu cum e din plastic, mă tem să-mi închipui ce s-ar fi putut întâmpla”, ne-a spus Veaceslav într-un comentariu.

VIDEO: facebook.com/veaceslavjpl
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata