(video) Un poliţist din Chişinău a urcat beat la volan şi a făcut un accident. Cât de dur a reacţionat angajatorul

În seara zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 22:00, Dispeceratul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a fost sesizat prin intermediul serviciului de urgență 112, precum că pe str. M. Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei, a avut loc un accident rutier între un automobil de model Nissan Micra și Opel Vectra.

La fața locului s-a deplasat în timp operativ un echipaj al Secției documentare accidente rutiere și al Inspectoratului Național de Patrulare, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ajunşi la faţa locului pentru documentare, s-a stabilit că şoferul automobilului Nissan Micra a accidentat un automobil ce era parcat într-o curte de pe strada M. Drăgan.

Mai mult, poate mare le-a fost mirarea poliţiştilor să afle că de producerea accidentului se face vinovat un coleg de al lor – un angajat al Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în vârstă de 39 ani.

Clipul original de pe Facebook nu are o coloană sonoră completă! Drept alternativă îl puteţi urmări pe cel ataşat deasupra. Sursă video: facebook.com/luchianiucdotcom

În urma testării cu aparatul Drager a rezultat că acesta avea o un grad de alcoolemie de 1.24 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițistul a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru recoltarea de probe biologice.

În acest caz, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia se vor efectua verificări, urmând a se dispune măsurile legale. De asemenea, instituția anunţă că a fost pornit un proces penal pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate, astfel că polițistul riscă să fie cercetat penal, să rămână fără permisul de conducere, dar și fără funcție.

Potrivit unui comunicat, Poliţia Naţională reiterează că nu tolerează asemenea fapte, care nu fac cinste nici funcției, nici instituției.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/