(video) Un posesor de Mercedes a trimis înapoi manualul de reparații auto luat de la o bibliotecă în 1975

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poveste interesantă peste ocean. Una dintre bibliotecile din statul american Minnesota a primit înapoi prin poştă o carte luată în 1975. Abonatul bibliotecii i-a atașat o scrisoare, în care a explicat de ce a întârziat să o aducă – pur şi simplu a uitat.

Cartea în cauză se numeşte Chilton’s Foreign Car Repair Manual: German, Swedish, Italian Cars (Manual de reparații a maşinilor străine: germane, suedeze, italiene).

Persoana care a trimis înapoi cartea spune că a locuit pe malul lacul Elmo la mijlocul anilor 1970 și în timpul liber reparase un Mercedes-Benz vechi. Avea nevoie de un ghid pentru a clarifica unele probleme tehnice şi l-a găsit pe acesta. După ce l-a răsfoit, l-a pus în portbagaj şi a uitat despre el, iar în cele din urmă a încetat să mai fie interesat de mașină.

Cu ceva timp în urmă, proprietarul Mercedes-ului a decis să facă ordine în garaj, dar şi în portbagajul automobilului, unde a fost găsită cartea voluminoasă. „Am fost restant puțin mai mult decât trebuie, dar m-am gândit că s-ar putea să doriți să o primiți înapoi.”

Dincolo de cartea în sine, automobilistul a pus în colet și o mică donație bănească ($200) pentru ca biblioteca să poată procura cărți noi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/