(video) Un rar Ferrari de curse, cât pe ce să intre într-o mulțime la o competiție de slalom din România

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În weekendul de la mijlocul lunii curente, un Ferrari scăpat o fracțiune de secundă de sub control a fost aproape să provoace o tragedie pe bulevardul Independenței din oraşul Ploieşti. S-a întâmplat în timpul sesiunii de antrenamente a Campionatului Național de Super Slalom și de Îndemânare Auto.

Potrivit unor surse, la volanul maşinii se afla un afacerist din Văleni, Alessandro Pietta. Aceasta era proaspăt achiziționată. Un autoturism Tesla a scăpat ca prin urechile acului, la fel şi un bărbat care a avut prezență de spirit.

Maşina implicată în competiție este un destul de rar Ferrari 458 Challenge, prezentat în 2010. Dispune de un motor V8 care produce 570 CP şi 540 Nm de cuplu.

Producția totală combinată a modelelor 458 Challenge și 458 Challenge Evo (lansat în 2014) a fost de mai puţin de 150 de unităţi, în prezent estimându-se că ar exista chiar sub 100 din cauza implicării modelului şi în alte accidente.

Deşi este o maşină pură de curse şi nu a fost concepută pentru a utiliza drumurile publice, într-un mod interesant exemplarul din imagini a putut fi înmatriculat.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/