(video) Un Rolls-Royce a fost sechestrat în Italia pentru interiorul său luxos cu piele de crocodil

În Italia a fost sechestrat un Rolls-Royce Phantom, un sedan din generația a 7-a, care a fost importat în țară din Rusia, fiind destinat unei companii din Roma (unui dealer auto). Pretențiile autorităților au apărut din cauza ornamentului interior, unde s-a folosit piele de crocodil dintr-o specie aflată pe cale de dispariție.

Importatorul, după cum sugerează presa locală, va fi supus unei amenzi mari. Pielea de crocodil inclusă în Convenția internațională de la Washington privind protecția speciilor va fi îndepărtată din Rolls-Royce, asta pentru că se interzice orice utilizare comercială a animalelor fără permisiunea specială.

Și pentru ca dealerul să-și poată întoarce mașina, va trebui să achite o amendă de 20.000 de euro. Nu se menționează ce relație are Rusia cu această mașină, dar se poate presupune că tapițarea interiorului cu pielea de crocodil a fost făcută acolo.

https://www.youtube.com/watch?v=LLXkFQ-DZvA

Vezi și: (video) O nouă viaţă pentru un Hudson din 1949: motor V8 cu 647 CP şi tapiţerie cu piele de crocodil

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/