(video) Un român vinde o Dacia Logan cu peste 450 de CP la preţul unui Logan nou

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe pagina Unique Cars For Sale in Europe a apărut un anunţ de vânzare a unei Dacia Logan care a suferit un proces complex de tuning pentru a produce acum 457 cai putere!

Preţul cerut este similar unui Logan nou de ultimă generaţie care poate fi achiziționat din oricare showroom oficial cu garanție – 11.000 de euro!

Este pe cât se poate de evident că un asemenea automobil a fost conceput din pasiune proprie, inclusiv pentru participare în diverse competiții sportive, însă poate cel mai interesant lucru este că poartă în continuare plăcuţe de înmatriculare, deci poate fi utilizat pe drumurile publice fără niciun impediment!

Sub capotă are montat un motor turbo de 1.8 litri, de origine VW, care a fost forţat să genereze 457 CP la puţin peste 7.000 rpm şi 528 Nm de cuplu la aproape 5.800 rpm. Puterea este livrată spre toate cele patru roţi datorită unui sistem AWD.

Pentru a putea face faţă puterii imense, cifrele nefiind caracteristice nici pe aproape vreunui model Dacia din fabrică, au fost necesare în mod evident ca şi alte părţi componente să fie înlocuite: de la frâne la cutie de viteze, de la anvelope la pistoane forjate şi altele, conform unui istoric foto realizat de proprietarul actual.

Nu se exclude că într-un final se va găsi un client interesat pe bune pentru acest automobil unic, reieşind din sutele de aprecieri şi comentarii în cele mai diverse limbi pe care le-a adunat anunţul.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/