(video) Un şofer din Ungheni, prins beat criţă la volan în a doua zi de Paşti. Iată cât a indicat aparatul Drager

A doua zi după Paşti, în dimineaţa zilei de ieri, ofițerii de patrulare ai plutonului INSP Ungheni, au depistat un conducător auto care se afla la volan într-o stare avansată de ebrietate. Stoparea acestuia a avut loc într-o intersecție din municipiul Ungheni.

https://youtu.be/_7var3mm9mA

Conform news.ungheni.org, citând surse din cadrul INSP, acest caz reprezintă un record negativ pentru municipiu și raionul Ungheni, fiind cel mai înalt grad de alcoolemie depistat în anul 2021 la vreun conducător auto care a utilizat un drum public.

Fiind testat cu aparatul Drager s-a putut constata că avusese o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.40 mg/l! Acest lucru constituie echivalentul a doi litri de țuică / rachiu sau divin consumați instantaneu.

În acest caz, ungheneanul riscă anularea dreptului de a conduce mijloace de transport în baza art. 2641 alin (1) al Codului Penal al Republicii Moldova.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/