(video) UNBOXING Volvo S90! Ce ofertă este oferită de Volvo Moldova pentru berlina suedeză și ce primești în schimb?

Dragi prieteni, cei dintre voi care ne urmăresc constant cunosc că noi mereu suntem în căutarea noilor formate de reportaje. În acest an vom publica mai multe de tip nou pe canalul de YouTube și aici pe site, iar unul din ele are scopul de a-i ajuta pe clienții moldoveni care își doresc să aleagă o mașină nouă şi stau mult pe gânduri.

Ideea este să intrăm în diferite showroom-uri și să discutăm despre un model în parte cu consultantul de vânzări așa cum ar face-o un client. Începem cu un model Volvo S90 de această dată, dar pe viitor vă promitem că vom discuta și despre alte modele, inclusiv mai accesibile după preț.

Aflaţi deci că, la moment, Volvo Moldova are o ofertă foarte interesantă pentru modelul S90. Mai pe scurt vorbind, împreună cu suportul venit de la uzină, Volvo Moldova a redus prețul acestor sedan-uri cu 10.000 euro! Numărul de mașini este limitat din păcate, însă chiar și așa noi am mers să vedem care este suma finală pe care trebuie să o achite un potențial client și ce primește acesta în schimb pe partea de dotări.

La un moment dat o să vă arătăm cum este livrat un Volvo S90 din uzină către dealer. Și anume ne vom referi la scutul de protecție format din peliculă și hârtie, cât și alte materiale pe care îl are un Volvo până a ajunge la reprezentanță cu scopul de a fi protejat de zgârieturi, lovituri și altele. Sperăm să vă placă noul nostru reportaj și vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube dacă încă nu aţi făcut-o!

Vezi test drive-ul nostru cu noul Volvo S90:

(video) Test Drive: Volvo S90 și V90

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/