(video) Urmărire prin satul Nimoreni din raionul Ialoveni. Cum un minor de 15 ani s-a jucat cu poliţia

Imagini din cadrul unei urmăriri au fost publicate de curând pe o reţea de socializare şi acestea au devenit în scurt timp virale. Potrivit martorului ocular, un echipaj de poliţie s-a angajat să-l urmărească pe conducătorul unui VAZ prin localitatea Nimoreni din raionul Ialoveni, asta pentru că nu dorea să se conformeze cerinţelor de a opri.

Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IP Ialoveni Olesea Gherman ne-a putut confirma informaţiile care au apărut în spaţiul online, precum că la volanul maşinii marca VAZ se afla un minor.

În seara zilei de ieri, către ora 19:30, un echipaj de agenţi de circulaţie care patrulau prin satul Nimoreni, au observat cum din sens opus se deplasa un mijloc de transport marca VAZ de culoare neagră. Conducătorul maşinii, observând că urmează să întâmpine poliţia, a virat brusc la stânga, deplasându-se cu viteză excesivă, fapt care a şi atras atenţia oamenilor legii.

Cu ajutorul girofarului și semnalului sonor conducătorul a fost somat să oprească, însă acesta a ignorat cerințele angajaților de poliție, continuându-și deplasarea pe străzile satului. Peste un timp s-a reuşit totuşi stoparea şi blocarea vehiculului.

Ulterior, s-a stabilit ca la volanul automobilului se afla un minor în vârstă de 15 ani. Acesta le-a spus oamenilor legii că nu s-a oprit din motiv că s-a speriat şi că nu deţine un permis de conducere. Părinţii săi riscă să achite o amendă de până la 550 de lei.

Cmentariile sunt închise