(video) Veste bună! Ford a decis să mărească producţia supercarului GT

Veste extraordinară pentru fanii supercarului Ford GT. Ford Motor Company a anunțat că producţia supercarului ultra-performant Ford GT va fi prelungită cu aproximativ doi ani, pentru a satisface cererea copleșitoare a clienților.

Înainte de startul producţiei Ford a înregistrat în jurul a 7.000 de cereri de la potenţiali clienţi, în timp ce planifica să facă doar 500 de maşini. Mai târziu s-a răzgândit şi a mărit cifra până la 1.000 de maşini, planificând să facă câte 250 anual din 2017 până în 2020.

Compania va livra acum aproximativ 1.350 de modele Ford GT pentru clienți din întreaga lume. Ford va redeschide pentru o lună fereastra aplicației pentru clienţii care doresc să se alăture grupului selectat de proprietari Ford GT, începând cu 1 noiembrie.

Viitorii potențiali proprietari vor putea să-și trimită cererile la FordGT.com, iar solicitanții de succes vor lucra cu serviciul Ford Concierge Service pentru o experiență personalizată de cumpărare. În lista ţărilor din care Ford poate înregistra comenzi este inclusă şi România!

“Răspunsul pentru al nostru Ford GT a fost fără precedent, iar cererea depășește oferta de peste șapte la unu. Prin extinderea producției Ford GT pe o perioadă limitată, suntem în măsură să menținem exclusivitatea supercarului ultra-dezirabil, oferind în același timp experiența de proprietate unui număr mai mare de clienți, pe lângă cei 80 de proprietari Ford din Europa care deja au avut parte de o livrare personalizată”, a declarat Hermann Salenbauch, directorul Ford Performance.

Vezi şi: (video) Drumul spectaculos din Norvegia pe care trebuie să îl parcurgi măcar o dată în viaţă

Ford a anunțat anterior o perioadă limitată de producţie a unui număr de 1.000 de vehicule pe parcursul a patru ani. Procesul de construcţie a început în decembrie 2016. Ford GT este pus în mişcare de un motor V6 EcoBoost de 3.5 litri cu turbocompresor, care produce 655 CP şi 745 Nm de cuplu.

Propulsorul este instalat pe un şasiu din fibră de carbon, care este acoperit cu o caroserie ce are numeroase elemente aerodinamice active. Toate contribuie la o acceleraţie până la 100 de km/h în puţin peste trei secunde şi la atingerea unei viteze maxime de 347 de km/h.

Ultima ediţie specială a lui Ford GT este Heritage Edition, prin care se comemorează cea de-a 50-a aniversare a modelului Ford GT40, care a câștigat în 1968 și 1969 cursa de 24 de ore de la Le Mans. Maşina istorică avea o livrea Gulf Oil în culorile Heritage Blue și Heritage Orange, aceasta fiind reprodusă şi pe maşina de serie.

Viitorii proprietari europeni ale celor aproximativ 350 de maşini suplimentare îşi vor vedea maşinile doar între anii 2020-2022.

Preţul de start al maşinii în SUA este de 450.000 de dolari.

Vezi şi: Funcţionează! Primul om care a fost dat în judecată pentru că şi-a vândut Ford-ul GT este un luptător WWE

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/