Videoclipul zilei: Cum un Koenigsegg Agera RS a făcut exerciţiul 0-458 de km/h

Compania suedeză Koenigsegg a dezvăluit un filmuleţ din cadrul recordului de viteză pe care l-a stabilit cu un exemplar Agera RS. Datorită acestuia nu putem doar vedea cum a fost atinsă performanţa, ci şi viteza maximă reală dezvoltată de acest automobil cu 1.360 de CP.

Momentul stabilirii vitezei maxime a fost înregistrat de o cameră amplasată în preajma scaunului şoferului. Chiar dacă un dispozitiv special de măsurare a vitezei arăta o cifră care nu depăşea 458.0 km/h, pe panoul de bord digital se putea vedea chiar o cifră de 462 de km/h.

Koenigsegg a mai declarat că nu a putut înregistra o viteză mai mare pentru că turaţiile şi aşa au fost ţinute câteva clipe în zona roşie.

Amintim că recordul mondial de viteză a fost stabilit de Koenigsegg pe o porţiune închisă a unui drum din statul american Nevada. Agera RS a fost condusă în două direcţii diferite. În primul caz a arătat 437 de km/h, iar în al doilea 457 de km/h.

Drept record mondial de viteză maximă printre automobilele de serie s-a înregistrat viteza medie calculată, respectiv 447 de km/h.

Vezi şi: (video) Koenigsegg Agera RS a devenit oficial cel mai rapid automobil de pe planeta Pământ

Apropo, ştiai că pe lângă viteza maximă, Koenigsegg a mai stabilit cu această maşină alte patru recorduri mondiale?

Vezi mai multe detalii: (video) Koenigsegg Agera RS a reuşit să stabilească cinci recorduri de viteză într-o singură zi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/