Vladimir Putin va avea cea mai mare limuzină prezidențială. Iată când o va primi

Zvonurile cu privire la limuzina președintelui Federației Ruse circulă de multă vreme pe internet. Și chiar dacă de ceva timp nu mai auzim nimic de fortăreața pe patru roți, un lucru este sigur – proiectul “Cortegiu” se află în derulare! Acest lucru a fost declarat de curând chiar de către ministrul rus al Industriei și Comerțului, Denis Manturov, potrivit căruia primul exemplar va fi arătat unui cerc foarte restrâns de oameni în Ianuarie 2016.

1

Deocamdată nu se cunoaște cum va arăta noua limuzină și ce echipamente de protecție va avea, însă se pare că Vladimir Putin va beneficia de cea mai mare și probabil, cea mai sigură limuzină prezidențială din întreaga lume care va putea face diferitor tipuri de gloanțe, grenade și chiar rachete. Potrivit ministrului Manturov, mașina va fi asamblată la uzina UAZ din orașul Ulianovsk  de către un consorțiu format doar din constructorii ruși de automobile supravegheați de Rostehnologii, proiect pentru care au fost alocați aproape 50 mln euro! Un lucru pe care l-a mai confirmat Denis Manturov, este că noua limuzină a președintelui Federației Ruse va fi prezentă la următorul eveniment de inaugurare a viitorului șef de stat, care potrivit ultimelor sondaje, ar putea fi tot Vladimir Putin.

7

Cel mai interesant este că în rezultat nu vom vedea doar un singur automobil. Inginerii pregătesc o platformă comună ce poate fi ajustată pentru a construi pe ea și alte modele, cum ar fi un monovolume și SUV-uri, care vor fi folosite pentru escorta președintelui.

2

Potrivit cerințelor tehnice mașina președintelui Federației Ruse va trebui să aibă următoarele dimensiuni – lungimea 6.8 metri, lățimea de 2 metri, înălțimea 1.68 metri și ampatamentul de 4.8 metri. Sub capotă va sta un motor turbo de cel puțin 6.0 litri ce va produce nu mai puțin de 800 cai putere cuplat la o cutie automată cu nouă trepte. Greutatea limuzinei va ajunge la tocmai 4 tone!

3

4 5

6 8

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/