(foto) Făcut de Porsche Exclusive. Iată cum arată un 911 Targa 4 GTS SportDesign

Subdiviziunea specială a nemţilor de la Porsche, Exclusive, este pregătită să realizeze la comandă modele 911 Targa 4 GTS, dotate cu pachet opţional SportDesign.

Modelul Porsche 911 în caroserie de tip Targa poate fi numit drept cel mai neobişnuit automobil din toată gama de modele. Acesta nu este nici coupe şi nicio decapotabilă în toată regula.

În prezent 911 Targa nu este atât de popular cu era în anii ’70-80, însă Porsche încă îi mai păstrează existenţa. Chiar şi aşa, văzând cât de bine arată maşina în fotografiile prezentate, Porsche 911 Targa 4 GTS SportDesign poate pune pe gânduri potenţialii clienţi.

Vezi şi: (foto) În stilul sportcarurilor clasice. Porsche lansează 911 Targa 4S Exclusive Design Edition

La exterior automobilul în cauză este vopsit în culoarea exclusivă Miami Blue şi aceasta se combină de minune cu cea neagră. Ultima este prezentă pe mai multe elemente ale barelor de protecţie, terminaţiile eşapamentului, parţial pe corpurile oglinzilor retrovizoare şi pe jantele speciale cu 10 spiţe.

Interiorul l-ar aprecia şi un estetician datorită tapiţeriei din piele neagră, a cusăturilor albe şi a inserţiilor din fibră de carbon.

Vezi şi: (foto/video) Detroit 2017: Porsche anunță 911 GTS facelift. Noi dotări și un motor turbo de 450 CP

Amintim că toate modelele Porsche 911 GTS, inclusiv şi Targa 4 GTS, sunt dotate cu motoare pe benzină care au un volum de 2.981 cm3. Acestea produc 450 de cai putere şi un cuplu maxim de 550 Nm.

Tracţiunea este una integrală. În dependenţă de transmisia aleasă, manuală cu şapte trepte sau automată cu acelaşi număr de rapoarte (PDK), acceleraţia de la 0-100 km/h se face în 4.1 şi 3.7 secunde respectiv. Viteza maximă ajunge la 306 sau 308 km/h.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/