(video) Reacţia de milioane a unui moldovean întors acasă de sărbători. Viteza maximă impusă de arendatorul maşinii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incredibil, dar adevărat! În Chişinău avem manageri de parcări auto, cu maşini care se dau în chirie, care le spun clienţilor că viteza maximă în Republica Moldova este de 120 de km/h!

Reacţia unui moldovean care a revenit în ţară de sărbători şi a luat în arendă un BMW X6 M50d cu aproape 400 de CP, la aflarea acestei veşti, este una de milioane!😆

Reportajul de la minutul 13:40; Interesant mai este de aflat dacă al nostru concetăţean şi-a tras sau nu până la urmă centura de siguranţă, după ce a părăsit parcarea…

Este adevărat. La unele intrări în Republica Moldova există panouri informative şi indicatoare de informare/orientare sub forma celui cu nr. 5.1 din RCR. Acesta indică limitele de viteză generale pe care trebuie să le respecte orice automobilist ce utilizează drumurile locale.

Printre acestea se arată şi o limită de 110 km/h (plus maximum 9 km/h, căci o contravenție constituie doar depășirea vitezei cu mai mult de 10 km/h; de aici şi declaraţia privind 120 km/h), însă e valabilă doar pe drumurile pe care se găseşte indicatorul dreptunghiular albastru 5.4 (Drum pentru automobile). Dar de la Independență şi până la ora de faţă nu avem încă drumuri cu astfel de indicatoare!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise