(foto) Lamborghini anunţă 20.000 de modele Huracán produse

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Automobili Lamborghini anunță Huracán-ul cu numărul 20.000 produs! Este vorba despre un model STO, finisat în gloriosul Grigio Acheso Matt, care va ajunge în garajul unui client din Principatul Monaco. 

În timp ce Huracán Super Trofeo Omologata este apogeul performanței Huracán într-o mașină de șosea cu spirit de curse, acesta conduce o familie extinsă de modele Huracán care au furnizat performanțe aspirate cu manevrabilitate dinamică și emoție de condus caracterizate încă de la momentul lansării sale din 2014.

„La dezvăluire am spus că, odată cu Huracán, Lamborghini scrie următorul capitol din marea sa istorie. Huracán a oferit o evoluție a designului, cunoștințelor tehnologice, aventurilor de conducere, antecedentelor și recordurilor de vânzări de la momentul lansării. 

A fost concepută ca o mașină pentru a oferi emoții super sportive în orice mediu, de la conducerea zilnică până la performanțe palpitante pe pistă. Fiecare iterație a lui Huracán a rămas fidelă acelei filozofii Lamborghini, în timp ce în sporturile cu motor, Huracánul nu este doar protagonistul seriei Lamborghini Super Trofeo, ci și-a dovedit dominația în seria GT3 în întreaga lume.”

Stephan Winkelmann, Președintele și CEO-ul Automobili Lamborghini

Opt ani de succes din 2014

Succesul lui Huracán a rezistat timp de opt ani, o atracție menținută de-a lungul timpului datorită unei game largi de versiuni, până la acest moment fiind lansate 12 stradale şi trei de circuit. Din 2014 şi până în prezent, 71% dintre clienți au ales maşina în format coupe, iar 29% în format decapotabil. 

Topul piețelor este format din Statele Unite, unde pleacă mai mult de 32% din toate versiunile Huracán livrate în ultimii opt ani, urmate de Marea Britanie și China.

Peste 60% dintre modelele Huracán livrate au fost personalizate prin programul Ad Personam, care propune o paletă vastă de culori, ornamente și materiale speciale. Programul Ad Personam oferă acum aproximativ 300 de culori exterioare, dar un client poate solicita oricând o opțiune unică. 

Clienții din Europa Centrală, Japonia și Marea Britanie sunt cei mai înclinați spre personalizare. Obiectele de zi cu zi precum: mobilierul, canapelele, gențile, hainele, dar și fardurile (farduri de ochi sau lacuri de unghii), pietrele prețioase și curelele de ceas inspiră clienții Lamborghini.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/