(foto) Noutăţi pentru Mercedes-Benz S-Class: PHEV cu AWD, MBUX mai uşor de utilizat şi interior complet fără piele

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Mercedes-Benz anunţă o serie de noutăţi valabile pentru modelul de top Mercedes-Benz S-Class. Câteva dintre ele apar în premieră!

De exemplu, pentru prima dată în segment devine disponibil un sistem de propulsie plug-in hybrid în combinaţie cu tracțiune integrală, sub forma modelului S 580 e 4MATIC. Amintim că anterior maşina a fost propusă doar cu tracţiune spate.

Noua versiune, care poate avea ampatament scurt sau lung, poate fi comandată pentru minim 130.638,20 în Germania.

Modelul S 580 e 4MATIC are la bază un benzinar M 256 cu şase cilindri în linie şi volum de 3.0 litri, care livrează 367 CP şi 500 Nm. Acesta este asistat de un motor electric sincron excitat permanent cu rotor intern (150 CP/480 Nm). Per total pune la dispoziţie 510 CP şi 750 Nm de cuplu. Consumul mixt declarat este de 1.0-0.7 l de benzină la 100 km.

Bateria (capacitate de 28.6 kWh) se află sub podeaua portbagajului şi asigură o autonomie de până la 113 km în ciclu WLTP! Viteza maximă în modul electric este limitată la 140 de km/h.

Un încărcător de 11 kW este la bord ca dotare standard pentru încărcare trifazată AC, în timp ce un încărcător DC de 60 kW este disponibil pentru încărcare rapidă. O încărcare completă a bateriei goale poate fi realizată în aproximativ 30 de minute.

A doua noutate: În limuzina electrică de lux EQS, Mercedes-Benz a dus operațiunile MBUX la un nou nivel. În viitorul apropiat, posesorii de Mercedes-Benz S-Class sau Mercedes-Maybach S-Class vor beneficia de asemenea de cea mai recentă versiune a acestui sistem adaptiv: cu designul zero-layer, utilizatorul nu trebuie să deruleze prin submeniuri sau să dea comenzi vocale. Cele mai importante aplicații în funcție de situație și context sunt vizibile la nivelul superior în câmpul vizual direct.

Cu un software adaptiv, conceptul de afișare și operare se adaptează complet utilizatorului și oferă sugestii personalizate pentru numeroase funcții de infotainment, confort și vehicul. Acest lucru scutește șoferul de un număr destul de mare de pași de operare. Peste 20 de funcții – de la ENERGIZING COMFORT până la înștiințări despre zile de naștere și sugestii pentru lista de sarcini – sunt oferite automat, cu ajutorul inteligenței artificiale, atunci când sunt relevante pentru client.

A treia noutate: designo devine MANUFAKTUR – noua etichetă care îndeplinește dorința clienților de a individualiza automobilele. După ce anterior am descris-o în detalii, acum se aduc la cunoştinţă nişte preţuri.

Sunt disponibile un total de șapte finisaje noi de vopsea solide şi metalizate: MANUFAKTUR graphite metallic, MANUFAKTUR vintage blue uni, MANUFAKTUR graphite grey metallic, MANUFAKTUR mystic blue metallic, MANUFAKTUR olive metallic, MANUFAKTUR night black magno şi MANUFAKTUR kalahari gold magno. Toate vopselele menționate costă alţi 5.900 sau 4.910 euro dacă vopseaua metalizată vine standard pe versiunea selectată.

Cinci noi versiuni ale pachetului Premium permit, de asemenea, o individualizare mai mare. Printre acestea se numără noi combinații de culori interioare: MANUFAKTUR pastel yellow/black, MANUFAKTUR nut brown/black, MANUFAKTUR yacht blue/black, MANUFAKTUR truffle brown/black sau MANUFAKTUR deep white/black. În pachet sunt incluse și un volan multifuncțional cu finisaj din piele în două tonuri, covoraşe de podea cu margini din piele, patru logouri de culoarea platinei pe covoraşe şi pernele tetierelor, praguri interioare iluminate cu modelul Mercedes-Benz sau Mercedes-Maybach. Denumirea MANUFAKTUR poate fi găsită pe consola centrală frontală și în formă brodată sub lunetă. Pentru Mercedes-Benz S-Class Long pachetul costă 9.250 euro. Pentru Mercedes-Maybach S-Class – 8.840 euro.

În pachetul Platinum Emblem, logourile în culoarea platinei sunt disponibile separat, iar pachetul Gold Emblem le oferă aurii. Aceste două pachete includ, de asemenea, iluminarea ambientală cu proiecție animată a modelului respectiv. Prețurile pentru ambele pachete: 1.750 euro pentru Mercedes-Benz S-Class și 1.490 euro pentru Mercedes-Maybach S-Class.

O nouă opțiune disponibilă pentru Mercedes-Maybach S-Class este o căptușeală de acoperiș (1.100 de euro) cu broderie cu model diamantat și un panou central în cinci culori speciale.

A patra noutate: Pentru Mercedes-Benz S-Class cu ampatament scurt sau lung, un interior complet fără piele este disponibil pentru prima dată pentru toate piețele (preț comunicat la cerere)! Scaunele în acest caz sunt tapițate cu material textil. Elementele ușilor, tabloul de bord, consola centrală și janta volanului sunt din piele artificială ARTICO. Amortizorul de impact din mijlocul volanului este, de asemenea, complet lipsit de piele.

A cincea noutate: Mercedes-Benz și-a grupat gama de servicii de siguranță și protecție a vehiculelor sub numele URBAN GUARD. Pe lângă pachetele familiare URBAN GUARD vehicle protection devine disponibilă opțiunea unei sticle securizate stratificate, rezistentă la spargere, cu izolație termică și fonică. Această caracteristică specială a echipamentului poate proteja împotriva vandalismului și furtului cu folii suplimentare între geamurile din sticlă securizată laminată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/