(video) Probabil primul accident din 2023 s-a produs în această dimineaţă chiar în centrul capitalei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acesta ar fi cel mai probabil primul accident rutier matinal înregistrat în Chişinău în 2023. Iar dacă nu primul, atunci unul dintre primele cu siguranţă. Însă nu asta contează cel mai mult, ci faptul că s-a produs practic în lipsă totală de trafic şi chiar în inima capitalei! De ce s-a întâmplat când pur şi simplu nu trebuia să aibă loc?!?

Un conducător de Renault Clio a păşit cu stângul în 2023. În circumstanţe deocamdată necunoscute, însă cu siguranţă din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente de frânare şi a unui carosabil umed, alături de un plus de neatenție, a ajuns în spatele unui Skoda Kodiaq. Autoturismul alb s-a deteriorat destul de semnificativ în partea frontală, fiind necesară de înlocuit cel puţin capota.

Totul s-a întâmplat în preajma celebrei intersecției a străzii Serghei Lazo cu bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt. Imaginile au fost făcute publice la ora 8:19.

VIDEO: martor ocular, Victor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/