(foto/video) Premieră: Ateca este primul crossover din gama Seat

Compania Seat a prezentat cel mai nou model din gama sa – crossoverul Ateca. Modelul a fost construit în stilistica prototipului 20V20, care a debutat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva. Numele tot-terenului a fost ales în cinstea unei localităţi şi a unui municipiu cu acelaşi nume din provincia Zaragoza, sudul Spaniei.

SEAT-ATECA-1SUV_новый размер

Noutatea a împrumutat platforma MQB creată de VW, care, de asemenea, se foloseşte pe noua generaţie VW Tiguan. Versiunea de bază a Seat Ateca va fi disponibilă cu un motor turbo cu trei cilindri, având un volum de un litru şi generând 116 CP. Transmisia este una mecanică cu şase rapoarte, iar tracţiunea pe puntea faţă. Printre opţiuni este disponibilă şi sistemul de tracţiune integrală 4Drive.

Exclusiv: În Moldova revine un nou importator de automobile

SEAT-ATECA-5SUV_новый размер

Gama de propulsoare va fi completată de încă un agregat pe benzină cu patru cilindri, având un volum de 1.4 litri şi 150 CP, şi funcţie de a opri din funcţiune doi din cei patru cilindri când este nevoie. Lista de dieseluri include motoare de 1.6 litri care vor dezvolta 116, 150 şi 190 CP. Cutia de viteze manuală poate fi înlocuită cu una robotizată, cu şapte trepte şi două ambreiaje.
SEAT-ATECA-4SUV_новый размер
Ateca măsoară în lungime 4.36 metri, iar volumul portbagajului este de 510 litri. Pe lângă toată, partea tehnologică cuprinde o mulţime de asistenţi pentru şofer: SEAT Drive Profile, Traffic Jam Assist, Emergency Assist, ACC with Front Assist, Traffic Sign Recognition, Blind Spot Detection, Rear Traffic Alert or Top View, etc.

Printre dotările esenţiale se numără: blocuri optice cu LED-uri, sistem multimedia cu suportul interfeţelor Apple CarPlay şi Android Auto, dar şi un sistem de reîncărcare a smartphone-urilor prin inducţie electromagnetică.

Seat Ateca urmează să debuteze mondial în luna martie la Salonul Auto de la Geneva, după care este aşteptat să vină şi la noi în Moldova.

SEAT-ATECA-2SUV_новый размер SEAT-ATECA-13SUV_новый размер SEAT-ATECA-3SUV_новый размер  SEAT-ATECA-6SUV_новый размер SEAT-ATECA-7SUV_новый размер SEAT-ATECA-8SUV_новый размер SEAT-ATECA-9SUV_новый размер SEAT-ATECA-10SUV_новый размер SEAT-ATECA-11SUV_новый размер SEAT-ATECA-12SUV_новый размерSEAT-ATECA-14_новый размер

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/