(video) O şoferiţă a trecut de câteva ori ilegal frontiera moldo-ucraineană! Nu a oprit-o nici bariera şi nici roţile sparte

O şoferiţă originară din Grigoriopol a trecut de câteva ori în mod ilegal punctul de trecere al frontierei Pervomaisc-Cuciurgan. La volanul unui SsangYong Actyon înmatriculat în Ucraina, femeia în vârstă de 43 de ani şi mamă a doi copii, a luat practic cu asalt vama din stânga Nistrului în ziua şi seara de 25 mai.

https://www.youtube.com/watch?v=HMnGpBA64M8

Iniţial, conducătorul auto a intrat pe teritoriul ţării noastre fără să se oprească şi după ce a mai lovit un colaborator vamal s-a făcut nevăzută, însă nu pentru mult timp. Peste câteva ore de căutare, şoferiţa a fost reţinută, dar ulterior a fost eliberată după ce pe numele său a fost emisă o sancţiune de ordin administrativ în baza a două articole. Se mai menţionează că atunci când se deplasa spre Moldova, şoferiţa a procedat la fel şi în punctul de trecere ucrainean al frontierei.

Dar aici comportamentul neadecvat al şoferiţei nu s-a încheiat. Aceasta s-a întors la punctul vamal când afară deja s-a lăsat întunericul, cu intenţia de a-l trece din nou pentru a ajunge înapoi în Ucraina, fără să se oprească şi să prezinte vreun document.

De această dată a acţionat mai violent, trecând peste un vameş care sărit într-o parte pentru a evita riscul de a fi călcat şi lovind o barieră care a fost proiectată într-o cabină din preajmă, unde se afla o angajată care a fost rănită din cauza geamurilor sparte şi a construcției distruse.

Văzând ce se întâmplă, alţi reprezentanţi ale forţelor de ordine nerecunoscute din stânga Nistrului au acţionat operativ şi au decis să oprească forţat vehiculul, aplicând o bandă cu cuie, peste care a trecut şi şi-a spart roţile. Chiar şi cu această avarie, femeia a continuat să se deplaseze, trecând la fel fără oprire şi prin punctul vamal ucrainean, până nu a fost reţinută la câţiva kilometri de Cuciurgan de autorităţile ucrainene.

Vezi şi: (video) Precizia poliţiştilor estonieni. Vezi cum folosesc banda cu cuie pentru a opri vitezomanii

La momentul de faţă, şoferiţa se află în regiunea transnistreană, acolo unde este examinată de psihiatri şi urmează să dea explicaţii în legătură cu ce a făcut. Dacă se va găsi vinovată, aceasta riscă dosar penal pentru trecerea ilegală a frontierei.

Vezi şi: (video) O barieră automată l-a făcut „knockout” de trei ori pe un bărbat rus

FOTO: mgb.gospmr.org
FOTO: mgb.gospmr.org
FOTO: mgb.gospmr.org

Cmentariile sunt închise