(video) Premieră europeană: Mitsubishi ASX facelift, al patrulea pentru generaţia curentă

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va dezvălui în premieră publică mondială la Salonul Auto de la Geneva modelul ASX din gama anului 2020, care nu este altceva decât un facelift realizat puţin mai radical, al patrulea deja pentru această generaţie!

De la momentul lansării sale în 2009, Mitsubishi Motors a vândut 1.32 milioane de exemplare în aproximativ 90 de țări. Cele mai mari piețe sunt America de Nord, Europa, Australia și China. În prezent, acesta este al treilea bestseller al mărcii nipone.

Designul exterior a fost supus unei revizii majore sub o filozofie de design numită “robust & ingenious”. Mitsubishi ASX este un SUV compact, proiectat pentru oraș, oferind o versatilitate largă, care îl face perfect pentru orice, de la utilizarea de fiecare zi la aventuri incitante. Acesta se vinde oficial şi în Republica Moldova.

Conceptul de design pe care îl are acum este numit “Impact and Impulse”. Noul ASX facelift aduce o evoluție în conceptul de design frontal DYNAMIC SHIELD al mărcii pe care l-a adoptat. Bara de protecție îmbrățișează forma centrală protectoare din ambele părți, iar combinaţia de linii orizontale şi verticale exprimă vizual puterea maşinii.

Noul stil face capota mai profundă, adăugând la prezența faţei reproiectate. Aspectul distinctiv este completat de noile faruri, indicatori de direcţie şi lămpi anti ceaţă cu LED-uri.

ASX utilizează noile faruri în combinaţie cu stopurile LED (cu excepția indicatorilor de direcţie din ele) într-un design cu aspect ascuțit care se întinde pe lățimea mașinii și accentuează poziția largă. Noua bară de protecţie posterioară include un pseudo-difuzor elegant.

La fel la capitol exterior, producătorul afirmă că paleta de culori a fost completată cu nuanţele Red Diamond, Sunshine Orange şi Oak Brown.

În habitaclu, imediat atenţia este atrasă de ecranul noului sistem multimedia, care are acum o diagonală de 8 în loc de 7 inci. Datorită dimensiunii ecranului tactil, deflectorul central de aerisire s-a mișcat puțin mai sus. Alte diferenţe vizuale semnificative nu există.

Cu toate acestea, compania informează despre funcționalitatea îmbunătățită a sistemului de sincronizare cu smartphone-uri (SDA) și promite să lanseze în curând o aplicație care adună împreună informații despre mașină.

Pentru piețele europene, noul ASX facelift va fi propus cu un nou motor MIVEC de 2.0 litri şi cu 16 supape, alimentat cu benzină şi care vine să înlocuiască agregatele diesel vechi. Acesta poate fi cuplat fie la o cutie de viteze manuală în cinci trepte sau la un INVECS-III CVT cu şase rapoarte şi un mod Sport. În combinaţie, se va putea alege între un sistem de tracţiune integrală sau unul pe puntea din faţă.

Actualizatul Mitsubishi ASX oferă, de asemenea, o siguranţă sporită datorită unei liste actualizate de sisteme de asistenţă, printre care se numără RISE impact safety body şi asistentul de frânare automată la deplasarea cu spatele în cazul detectării unui pericol.

Mai multe detalii despre noul Mitsubishi ASX facelift vor fi oferite mai târziu.

Apropo, încă o premieră a companiei la Geneva va fi conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer. Numit în cinstea prestigioasei staţiuni sportive de iarnă din Elveţia, maşina este setată să aducă în continuare evoluții în stilul şi practicabilitatea unui SUV, împreună cu un accent pe tehnologia de ultimă generație și pe o performanţă electrică îmbunătăţită.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/