1000 de oameni ne urmăresc pe Telegram! Vă mulţumim!

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Da, avem şi noi un canal de Telegram! O spunem pentru cei care poate încă nu ştiau, deşi fiecare articol pe care îl realizăm începe cu acest anunţ. Până şi postările pe Facebook le facem cu o astfel de menţiune, pe lângă un îndemn pentru un Like and Share care nu costă nimic🙂

Dorim deci în context să spunem cu bucurie că a noastră comunitate de Telegram a adunat prima mie de followeri! O mie de oameni ne urmăresc prin intermediul acestei platforme începând cu ziua de 22 septembrie 2020 şi acest număr nu va face decât să crească.

Mulţumim deci tuturor celor care au ales să o facă şi anticipat celor care se vor alătura pe parcurs!

Toate postările canalului sunt disponibile de comentat direct în aplicaţie, aceasta fiind o opţiune utilă pentru cei care vor să inițieze discuţii. De asemenea, se poate reacţiona la postări cu până la 16 reacţii, comparativ cu doar 7 cât oferă Facebook!

Mai folosim acest canal de Telegram pentru postări speciale, fotografii, clipuri video şi alte anunţuri care nu apar pe alte reţele de socializare, astfel încât încercăm să-l facem cât mai atractiv şi unic, dar fără spam şi alte feluri de exagerări!

Într-un final, am mai putea spune că avem lansat şi un AutoBlog Chat pentru comunicare pe diverse subiecte, iar cei care au materiale ce pot deveni o ştire le pot expedia fie direct în el pentru analiză, fie la adresa contact@autoblog.md!

Să ne auzim de bine!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata