(video) Avanpremieră: Noul SUV electric KIA EV9 are scaune posterioare ce întorc la 180 de grade

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

KIA Corporation a dezvăluit primele imagini ale modelului EV9 – primul său SUV 100% electric “navă amiral” cu trei rânduri de scaune, care exprimă un stil îndrăzneț și o eleganță sofisticată în interior și în exterior. Noul EV9 reprezintă un pas înainte crucial în călătoria companiei spre a deveni un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă.

Prezența vizuală îndrăzneață și încrezătoare a modelului EV9 este inspirată de filozofia de design „Opposites United”, care valorifică tensiunea creativă generată de valorile divergente ale naturii și modernității, pentru a oferi un întreg armonios. Designerii au realizat o combinație unică de forme elegante, sculpturale și geometrie încrezătoare și asertivă, pentru a oferi un SUV uimitor de contemporan, dar elegant și liniștit.

„KIA EV9 deschide noi drumuri, având ca scop redefinirea standardelor de design, conectivitate, utilitate și responsabilitate pentru mediu. EV9 oferă clienților o propunere de o calitate excepțională și o perspectivă EV nouă în sectorul SUV-urilor de familie. Această nouă tipologie de automobil oferă experiențe instinctive și un confort excelent nu doar șoferului, ci tuturor ocupanților, prin utilizarea inovatoare a spațiului, tehnologiei și designului.”

Karim Habib, vicepreședinte executiv și șef al Centrului de design global KIA

Ghidați de filozofia de design „Opposites United” a mărcii, designerii mărcii încearcă să creeze automobile cu un aspect vizual atractiv fără precedent. În special, ideologia pilonului „Bold for Nature” („Îndrăzneala de a fi naturali”), care combină de elemente din lumea naturală și cea materială, a jucat un rol cheie în dezvoltarea designului exterior al modelului EV9.

Rezultatul este un automobil care îmbină fără efort aura incontestabilă a unei abilități robuste pentru toate condițiile de rulare, cu seninătatea unui automobil electric sofisticat care deschide noi drumuri pentru viitorul design al unui SUV electric.

Caracteristici cheie:

  • Partea frontală a modelului EV9 este compusă din linii simple și suprafețe ale caroseriei curate, care emană încredere, claritate și calm în egală măsură. Accentuată de grila de tip „Digital Pattern Lighting Grille” („Grila de iluminare cu model digital”) și farurile verticale, semnătura de tip „Digital Tiger Face” a modelului EV9 conferă un aspect și o senzație vizionară și futuristă / avangardistă.
    • Semnătura „Digital Tiger Face” are două grupuri de lămpi mici în formă de cub integrate în caroserie, adiacente fiecărui bloc optic.
    • Luminile de zi inovatoare de tip LED „Star Map” ale modelului EV9 creează o nouă experiență de iluminare și oferă un model animat sofisticat de lumini care va indica tipul de grilă „Digital Tiger Face” pentru viitoarele modele electrice ale mărcii.
  • Format dintr-un limbaj de design poligonal, profilul lateral al modelului EV9 combină fără efort o identitate SUV puternică și incontestabilă cu o eficiență aerodinamică excepțională. Structurile triunghiulare dinamice ale aripilor și arcadele geometrice foarte pronunțate ale roților se combină cu forma tip ”fuzelaj” a caroseriei, unificând elementele poligonale într-o structură coerentă care prezintă un aspect hotărât. Mânerele ascunse ale ușilor și o linie ascuțită a plafonului în spate oferă o senzație de mișcare lină și eficientă.
  • În partea din spate a automobilului, liniile simple și curate ale hayonului, care sunt evidențiate elegant de stopurile spate subțiri ce oglindesc designul farurilor, reflectă și mai mult prezența puternică și încrezătoare a modelului EV9.
  • Pilonul „Technology for Life” („Tehnologie pentru viață”) al filozofiei de design „Opposites United” asigură că sunt create doar tehnologii și inovații care promovează interacțiuni pozitive, intuitive între oameni și mașini, realizând noi posibilități de mobilitate. Aceste valori au jucat un rol esențial în crearea interiorului modelului EV9 şi le-au permis designerilor să acorde prioritate spațiului, confortului și tehnologiei pentru toți pasagerii, reimaginând ceea ce poate oferi un SUV de familie.
  • Construit pe platforma E-GMP (Electric Global Modular Platform) dezvoltată de KIA, ampatamentul lung al modelului EV9, structura joasă a caroseriei și arhitectura complet plată a automobilului electric au facilitat crearea unui spațiu generos pentru ca toți ocupanții să se conecteze și să se relaxeze într-un confort în stil „lounge” pe toate cele trei rânduri de scaune.
    • Oferit atât în variante de șase, cât și de șapte locuri – KIA a adunat păreri de la familii pentru a evalua configurațiile și caracteristicile scaunelor asigurându-se că modelul EV9 oferă spațiu, confort și experiență în mod egal pentru toți ocupanții, fără să-și concentreze toată atenția asupra șoferului.
    • Ocupanții care se așează pe primul și al doilea rând de scaune își pot înclina simultan scaunele pentru a se relaxa și a se odihni atunci când modelul EV9 se încarcă.
    • Scaunele din al doilea rând pot fi rotite ușor la 180 de grade, astfel încât ocupanții să poată interacționa cu cei care stau în al treilea rând de scaune.
    • De asemenea, scaunele din al treilea rând oferă suporturi pentru pahare și porturi de încărcare pentru dispozitive mobile.
  • În interiorul cabinei spațioase, luminoase și aerisite, EV9 întruchipează un design simplu și elegant, de calitate premium, excepțional de ușor de utilizat.
    • Tabloul de bord plutitor şi panoramic se extinde de la volan până în centrul automobilului. Două ecrane tactile de 12.3 inchi integrate sporesc experiența digitală, oferind control fără efort asupra funcțiilor automobilului și asigurând că butoanele fizice sunt reduse la minim.
    • Ecranul central de înaltă rezoluție, cu funcții de navigaţie și telematică (AVNT) al modelului EV9 creează o experiență luxoasă și captivantă.
    • Sub ecranul AVNT, o serie de butoane tactile cu funcție „ascunsă” oferă funcționalitatea de pornire/oprire împreună cu ecranul AVNT și controlul încălzirii, ventilației și aerului condiționat (HVAC).
    • Consola centrală este echipată cu opțiuni ample de depozitare, inclusiv un compartiment spațios situat la baza sa.

KIA EV9 îşi va marca premiera globală la sfârșitul lunii martie. În timpul evenimentului, KIA va dezvălui toate informațiile despre produs și va lansa campania globală cu sloganul „Suntem aici pentru a remodela modul în care ne mișcăm”.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/