(video) Descoperirea de râs a anului 2020! Ce poate ascunde Lada Niva sub aripa roţii frontale din stânga

Descoperire incredibilă şi amuzantă în acelaşi timp, care pune la bătaie imaginea şi aşa proastă a mărcii Lada, reieşind din faptul că produsele sale pot ajunge să coste chiar şi peste 10.000 de euro.

Un cunoscut vlogger din Federaţia Rusă a decis să inspecteze calitatea asamblării noii Lada Niva din gama anului 2020, desfăcând-o practic complet în ce priveşte şasiul şi caroseria, şi mare i-a fost uimirea să vadă ce se ascunde sub aripa stângă faţă.

Exemplarul în echipare de top Luxe l-a costat 865.000 de ruble (9.700 de euro).

Ilya Sviridov afirmă că partea de jos a mașinii, în ansamblu, este bine tratată cu material elastic anti-coroziv. Cu toate acestea, în unele locuri este complet absent: în punctele de fixare ale agregatelor, pe partea inferioară a lonjeroanelor frontale, precum și pe panoul frontal al caroseriei.

Iar acum cel mai interesant. Opționalul snorkel este conectat la filtrul de aer printr-o simplă ţeavă de canalizare de plastic care este ascunsă sub aripa stângă. Mai mult, cablurile sunt atașate de corpul maşinii nu prin cleme, ci cu bandă adezivă.

În ceea ce privește izolarea fonică lăudată de producător, vlogger-ul afirmă că este vorba mai exact despre o izolare mai bună de vibraţii. Podeaua este suplimentar acoperită cu material pe bază de spumă şi fibre.

Noua Lada Niva este aşteptată să debuteze în 2021. Să sperăm că astfel de soluţii moderne inginerești vor lipsi.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/