(foto/video) BMW-ul în care şi-a pierdut viaţa 2Pac este de vânzare din nou pentru o sumă şi mai mare

(update 10.01.2019) Poate a devenit cel mai scump BMW Seria 7 în caroserie E38, second hand, din lume!

Maşina, care a fost cândva închiriată de casa de discuri Death Row Records şi pe care o folosea des interpretului american de hip-hop Tupac Amaru Shakur, tot în ea aflându-se când a fost asasinat, este din nou de vânzare – pentru 1.750.000 de dolari!

Evident sedanul a fost reanimat după acea crimă din 7 septembrie 1996, însă unele urme totuşi au rămas. Există un semn care ar indica una dintre găurile făcute de glonte, dar este greu identificat. Fotografia cu găurile este doar de referință.

Maşina produsă în acelaşi an indică actualmente pe odometru aproape 195.000 de km parcurşi. Starea generală a maşinii este una bună şi încă mai este funcţională. Sub capotă are un motor V12 de 5.4 litri care trimite toată puterea pe puntea din spate printr-o cutie de viteze automată cu cinci trepte.

Deşi anterior a mai apărut în vânzare, fapt despre care am scris acum aproape trei ani în urmă, vânzătorul curent spune că maşina e prima dată scoasă la vânzare sau expusă public de la moartea proprietarului în 1996. A fost restaurată complet pentru a fi în condiţiile în care era înainte de incidentul cu final tragic şi a mai primit un nou strat de vopsea. Roţile au fost înlocuite cu unele identice pe care le avea maşina când era folosită de 2Pac.

La momentul tragediei automobilul era condus de producătorul muzical şi co-fondatorul Death Row Records, Suge Knight. Shakur se afla pe scaunul din dreapta când s-au oprit la culoarea roşie a semaforului din intersecţia East Flamingo Road şi Koval Lane din Las Vegas. Interpretul a fost împuşcat dintr-un pistol Glock cu patru gloanţe de calibru .40, două dintre care i-au ajuns în piept, unul în mână şi unul în coapsă. Rănile au fost mortale.

2001 Bmw 750iL – Spherical Image – RICOH THETA

Vezi şi:

(video) Test Drive: BMW L7 E38 – unul din 899


(27.02.2017) BMW-ul în care şi-a pierdut viaţa 2Pac este de vânzare pentru o sumă incredibilă

Un sedan BMW Seria 7, care a fost cândva în posesia interpretului american de hip-hop Tupac Amaru Shakur, a fost scos la vânzare.

Acest automobil are însă o istorie tristă, în el fiind împuşcat mortal în 1996 2Pac.

Sedanul în versiune 750iL nu va fi vândut la licitaţie, ci în schimbul unei sume de bani fixe, nici mai mult nici mai puţin de 1.500.000 de dolari.

După evenimentele tragice BMW-ul a stat câţiva ani într-un depozit din Las-Vegas, după care a fost vândut pentru o sumă necunoscută. Noul proprietar a restaurat maşina, însă pe un panou informativ de pe uşă mai există o urmă a unui glonte.

În ultimii 20 de ani acest Seria 7 a schimbat mai mulţi proprietari. Actualmente are parcurşi puţin peste 146.000 de kilometri.

Codul VIN al maşinii este WBAGK2324TDH67073. Cu ajutorul lui am aflat că sub capotă stă un motor V12 de 5.4 litri, cuplat la o transmisie automată cu cinci trepte. Aceasta a fost produsă în 1996 în oraşul german Dingolfing.

Vezi şi: (foto) Ştiai că BMW a creat un E32 cu motor V16? Maşina a fost ascunsă de ochii lumii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/