(foto/video) Audi TT RS-R Special Edition va fi construit în doar 50 de exemplare

Atelierul ABT Sportsline va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva cu mai multe maşini modificate, printre care şi o variantă performantă a noului coupe Audi TT RS.

După toate manipulările făcute, automobilul sport cu două uşi se numeşte Audi TT RS-R Special Edition şi ascunde sub capotă 500 de cai putere.

Vezi şi: (foto/video) După Audi Q7, nemţii de la ABT Sportsline l-au luat la modificat şi pe modelul SQ7

Nemţii spun că noul proiect Audi TT RS-R Special Edition este “un pas mai aproape către teritoriul supercarurilor”. Din propulsorul original de 2.5 litri TFSI care produce standard 400 de CP şi 450 Nm s-au stors 500 de CP şi 570 Nm de cuplu.

Respectiv, motorul generează cu 100 de CP şi 120 Nm de cuplu mai mult, însă din păcate caracteristicile dinamice nu au fost dezvăluite.

Lăsând partea tehnică la o parte, mai iese în evidenţă un kit exterior aerodinamic cu elemente din fibră de carbon, un eşapament sport din oţel inoxidabil, jante unice de 20 de inci ABT Sport GR, noi arcuri şi bare stabilizatoare sport.

Coupeul cu 500 de cai putere va ieşi în evidenţă pe străzi prin câteva logouri speciale. Habitaclul este tapiţat cu piele de o calitate superioară, iar scaunele au o carcasă din fibră de carbon. Toate modificările de la interior au fost făcute de ABT Individual.

În total vor fi construite 50 de exemplare Audi TT RS-R Special Edition. Preţurile se discută în mod individual.

Vezi şi: (foto) Iată cum arată un Audi TT RS Coupe în culoarea exclusivă Lime Green

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/