(9 foto/video) Un alt accident în centrul capitalei. Impactul a dus la răsturnarea unei maşini

Un nou accident de circulaţie în capitala “goală”. Doi conducători auto s-au întâlnit la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu şi Vasile Alecsandri, iar ca urmare a producerii impactului, monovolumul s-a răsturnat cu roţile în sus.

La faţa locului a intervenit poliţia şi un echipaj de pompieri. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Este clar că unul nu a cedat altuia, însă cine va fi găsit vinovat şi va încasa amenda se va stabili după investigarea circumstanţelor producerii incidentului.

Сейчас на Когэлничану с Александри

Posted by Василий Андреевич on Friday, April 3, 2020

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi alte accidente care au avut loc recent:

https://autoblog.md/care-este-motivul-accidentului-de-langa-cojusna-politia-vine-cu-o-reactie/

https://autoblog.md/foto-video-accident-grav-la-intersectia-serghei-lazo-stefan-cel-mare-sunt-raniti/

https://autoblog.md/foto-accident-scump-in-capitala-un-audi-s8-plus-implicat-si-avariat/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/