(video) Test Drive: Noul Ford Focus ST – hot-hatch-ul cu 280 de cai putere!

Autor: Constantin Mihalachi

Furia portocalie (Orange Fury) – astfel se numește culoarea nouă disponibilă pe Focus ST și pe care am ales-o imediat ce am ajuns în parcarea aeroportului din Split, Croația. Era singurul exemplar de această culoare și mi-a captat instant atenția!

De fapt mereu spuneam că o mașină sportivă trebuie să trădeze personalitatea sa în primul rând prin culoarea caroseriei. Și fiți deacord că arată absolut fantastic acest Focus ST, care din start îți dă de înțeles că ai un hot-hatch în fața ta, inclusiv datorită kitului aerodinamic sportiv de care dispune și a jantelor de 19 inci!

Sub capotă stă motorul EcoBoost de 2.3 litri care l-am văzut și pe Ford Mustang. Doar că acolo el produce 290 de cai putere, pe când pe Focus ST avem 280 de cai. Însă fiți siguri că este de ajuns și atât!

Dar vă invit să aflați mai multe din reportajul nostru video. Acolo o să vedeți cum este să conduci un Focus ST pe autostradă, pe serpentine, dar și ușor prin traficul urban. Vizionare plăcută și nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube! Suntem peste 40.000 de abonați acolo!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise